Over Dianne

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. ik ben Dianne en woon samen met mijn 3 kinderen en hond in Hengelo. ik ben 38 jaar en  naast hardloopster ben ik werkzaam als business travel consultant. Sinds 2016 ben ik begonnen met hardlopen, samen met Evy heb ik de eerste weken door de wijk gerend en gewandeld. Inmiddels ben ik heel wat kilometers verder. Hardlopen is voor mij een hele fijne bezigheid en inmiddels kan ik het niet meer wegdenken uit mijn leven.

Van nature ben ik geen hardloopster, ik vond het vroeger zelfs verschrikkelijk. Ik sportte wel veel, meestal wel 5/6 keer per week. Mijn sport wat langebaan schaatsen. Ik ben daar mee begonnen toen ik een jaar of 12 was. Al snel ging ik 3 keer per week op en neer naar Deventer om mijn rondjes te schaatsen. Ook wedstrijden reden we daar in de weekenden. Naast Deventer heb ik ook wedstrijden gereden in Amsterdam, Heerenveen, Assen, Groningen en Inzell. In de zomer waren we vooral op pad op de wielrennersfiets en skeelers, eenmaal per week gingen we dan hardlopen. Dat vond ik echt een straf, ik was niet vooruit te branden en liet altijd achteraan. Ook tijdens de Run-Bike-Run’s kwam ik als loper als laatste binnen om vervolgens op de fiets als een malle zoveel mogelijk tegenstanderd weer in te halen.

Uiteindelijk ben ik met schaatsen gestopt toen ik ging werken en kwam het sporten op zijn gat te liggen. Jaren heb ik niks gedaan tot ik in 2016 uitgedaagd werd om de dubbele mijl te lopen tijdens de Singelloop in Enschede. Na een aantal weken stond ik daar aan de start, en ondanks dat ik helemaal stuk ging heb ik er van genoten? Na 3.2km over de finish komen met allemaal publiek en dan ook nog een medaille krijgen, fantastisch! Van daaruit ben ik verder gaan trainen. In het begin heb ik meerdere blessures moeten overwonnen maar nu loop ik al weer een hele lange tijd zonder klachten en geniet ik er van met volle teugen.

Graag neem ik je mee op mijn avonturen, maar ook mijn struggels in mijn hardloopleven.