Week 35

Weekverslag week 35

Deze week is weer voorbij gevlogen, het was de laatste week van mijn vakantie. Helaas zit de vakantie er nu echt op en begint het normale werkleven weer. Dat vind ik toch altijd wel weer wennen na 3 weken je eigen tempo aan te hebben gehouden.

Gelukkig hebben we deze week ook lekker kunnen trainen. Dit kon lekker overdag wat ons ’s avonds lekker de tijd gaf om een wandeling te maken of samen een spelletje te spelen op de Nintendo Switch.

Maandag was een rustdag aangezien ik zondag al een duurloop van 12 km had afgerond. Deze dag was lekker relaxed en heb ik uit kunnen slapen. Heerlijk is dat!

Dinsdag was het dan wel tijd voor de eerste training van de week. De week begon goed met een interval training. 10 minuten inlopen met daarna een serie van 4 x 1-1-1-1-1-2 waarbij elke minuur sneller moest dan de minuut ervoor en de 2 minuten was een langzame dribbel.

Deze training ging lekker en was daarmee een goed begin van de week. Ik heb elke serie goed af kunnen ronden en de minuten gingen elke keer wat sneller. Vandaag mocht Lisa ook met een vriendinnetje logeren, deze keer bij ons.

Woensdag begon niet lekker, Lisa en haar vriendinnetje hebben de hele nacht liggen spoken dus ik heb een hele slechte nacht gehad wat betreft slapen. Ik ben daarom begonnen met een lange wandeling met Laika, zo had ik gelijk al een heleboel stappen van mijn stappendoel behaald. ’s Middags zijn we naar Jump XL gegaan zodat Lisa en haar vriendinnetje flink hebben kunnen springen op de trampolines.

Donderdag stond er weer een training gepland. 2 km inlopen, 4 x een trap/viaduct op en af, 30 seconden planken, 250 seconden versnellen, 250 seconden langzamer lopen en weer 2km uitlopen naar huis. Deze training ging er goed! Ik heb gekozen voor het viaduct boven het Twentekanaal welke met een redelijke lange weg omhoog en omlaag ging. Na de 250 seconden versnellen zag ik dat ik erg mooie tempo’s aan het lopen was, daarom besloten om lekker door te rennen naar huis met het oog op de Singelloop Enschede volgende week. Thuis aangekomen zag ik dat het dus ook daadwerkelijk een snelle training was, super! Hopelijk lukt het om volgende week ook zo te lopen in Enschede, dan ren ik zeker een PR!

Vrijdag was een rustige dag thuis, lekker gewandeld met de hond en gewerkt aan mijn website. Ik had eindelijk de tijd om me eens te verdiepen in WordPress. Aangezien zaterdag de Strong Sister Run is heb ik me een beetje verdiept in alle obstakels die me te wachten staan, ik ben super benieuwd!

Zaterdag was dan de dag van de Strong Sister Run. Een aantal maanden geleden heb ik me hier al voor ingeschreven samen met een paar bekende Instagrammers. Wat een leuk groepje om samen evenementen mee af te gaan, we hebben het super gezellig gehad! Ik had op de Facebook-pagina van de Strong Sister Run meegedaan aan een winactie waarmee ik een T-shirt had gewonnen, super leuk! Voor het verslag van deze race, klik hier

Zondag was eigenlijk geen rustdag, er stond een omgekeerde 10km op de planning. snel starten en per km het tempo verlagen. Ik was alleen moe en had nergens zin in. De Strong Sister Run was zaterdag, en aangezien de ook 10km was heb ik deze training daarmee weggestreept en een rustige laatste vakantiedag gehad.

Op naar aankomende week waarbij werk en trainingen weer een combinatie moeten vinden. Dat vind ik soms wel lastig aangezien ik ca. 2 uur reistijd per dag heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.