Weekverslag week 36

Weekverslag week 36

Op maandag was dan weer mijn eerste werkdag na de vakantie. Wat was dat wennen om weer om 6.15 uur op te staan zeg! Dat gaat toch niet vanzelf. Op het werk was het ook heel erg druk, tijd om mijn eigen mailbox op te schonen was er bijna niet.

De dinsdag was nog een rustdag, echt rust was het niet aangezien ik 9 uur heb gewerkt en inclusief reistijd toch bijna 11 uur van huis was. Ik heb niet veel gedaan, op de bank hangen en tv kijken waarna ik niet zo laat ook alweer naar bed ging.

Woensdag was intervallen dag, een km inlopen waarna 3 series van 200-400-600 meter op tempo 5:15. De rust was ook 200-400-600. Na afloop nog een km uitlopen. Deze training ging goed, de 200 meters telkens iets te langzaam, maar de andere tempo’s net iets te snel. Gemiddeld gezien dus prima! Na een uur en 9,2km verder stond ik weer voor de deur. Inmiddels was het bijna donker en al best laat, nog even douchen en relaxen en het was alweer tijd om te gaan slapen. Een dag is razendsnel voorbij als je werkt en nog wilt sporten.

Donderdag zouden we een benefietetentje hebben ’s avonds maar deze was geannuleerd vanwege een te laag aantal inschrijvingen, erg jammer! Deze avond ik dus heerlijk benut voor een avond bankhangen. De werkweek was lang en er moest best wat overgewerkt worden om het werk af te krijgen.

Vrijdag heb ik eens in de twee weken een parttime dag, en dat was vandaag. Ik heb toch 4 uur ingelogd vanuit huis en heb zoveel mogelijk facturen weggewerkt die nog lagen te wachten. Lisa heeft op vrijdag paardrijden, op mijn vrije dag breng ik haar daar naartoe. Na de tijd gingen we samen bij Rienko eten om daar een deel van de avond ook te blijven. Er stond voor mij nog een wel training gepland, deze heb ik dan ook in Enschede gelopen. Een wisseltempo duurloop op hartslag. Ik kon de periodes goed op hartslag lopen. De tweede versnelling kwam ik echter niet aan de benodigde hartslag, hoe hard ik ook probeerde. Misschien komt het door de medicatie, maar misschien ook wel omdat het zo’n drukke week was. Al met al heb ik wel een erg fijne training gelopen! Het was tevens de laatste proef voor de Singelloop Enschede die op zondag alweer zou zijn.

Op zaterdag zouden we naar de open dag van de brandweer in Enschede gaan. mijn zoon is lid van de jeugdbrandweer in Almelo en ze zouden daar meehelpen en demonstraties geven. Super leu natuurlijk! Helaas begon mijn dag niet goed want ’s ochtends viel mijn vulling uit de kies en die begon ook direct behoorlijk pijn te doen met kou en warmte. Toch maar snel de tandarts gebeld en natuurlijk was er alleen plek midden op de dag waardoor ik niet bij de open dag kon zijn. Wat heb ik hier van gebaald, maar niet naar de tandarts gaan was ook geen optie. De rest van de dag was ik eigenlijk niet te genieten, ik vond het zo vervelend die dag gemist te hebben.

Zondag was dan de dag van de Singelloop in Enschede. Ik zou samen met Maud een km meerennen tijdens de kidsrun om daarna zelf mee te doen aan de 5 mijl. Lisa deed mee aan de dubbele mijl, zonder te trainen, maar ze wou zo graag! We waren al op tijd aanwezig om onze startnummers te halen en om ook het park in te gaan en te kijken wat er allemaal te doen was. Wat is dit toch ook elk jaar weer een leuk evenement. Zo leuk en goed geregeld en zoveel leuke activiteiten voor de kinderen in het park. Elk jaar is deze dag weer een cadeautje. Wil je weten hoe deze dag en de loop zelf zijn verlopen? klik dan hier.  Ontzettend leuk detail is dat de Tubantia mijn foto en profiel hebben gebruikt om over de Singelloop te vertellen en foto’s te laten zien, dat is toch zo ontzettend leuk!   ’s Avonds hebben we samen eten van de Chinees gehaald, energie om te koken hadden we geen van allen nog. De avond hebben we gevuld met op de bank liggen en vooral niet te laat naar bed gaan.

Nu eerst minimaal een dag rust om daarna weer een rustig rondje te gaan lopen. Een nieuwe week met nieuwe kansen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.